Ti hova jartok futni es mikor? Kisvarosban lakom, es engem nagyon irtital, amikor megbamulnak futas kozben. Ezt hogy oldhatnam meg?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 21:10
1/7 anonim válasza:
Ha van a kisváros környékén erdő vagy mező, akkor ott fuss!
2/7 anonim válasza:
Ne törődj vele. Valószínűleg csak irigyek vagy a külsődre, vagy arra, hogy képes vagy tenni valamit az egészségedért.
3/7 anonim válasza:
Én a focipálya körül szoktam a salak futópályán,de van hogy a füvön.
4/7 anonim válasza:
Ne törődj velük,a futás nem szégyen.
5/7 anonim válasza:
Én nagyvárosban lakom, de engem is megbámulnak. Külföldön még a kisvárosban sem bámultak meg emiatt soha :D Magyar mentalitás, szard le
6/7 anonim válasza:
Fuss edzoteremben. Ott az megszokott latvany. Vagy ha ragaszkodsz a friss levegohoz akkor menyj el egy stadionba, sportpalyara.
7/7 anonim válasza:
Én Szlovákiában élek és szintén lesnek a tótok :D :D vannak itt Magyarok is de azok is lesnek.Vannak itt romák azok is... De én nem verem nagy dobra.. leszarom ki mit gondol... nyilván embert még nemláttak futni biztos azért van ez.. 😒🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!