Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti hova jartok futni es...

Ti hova jartok futni es mikor? Kisvarosban lakom, es engem nagyon irtital, amikor megbamulnak futas kozben. Ezt hogy oldhatnam meg?

Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van a kisváros környékén erdő vagy mező, akkor ott fuss!
2017. aug. 16. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele. Valószínűleg csak irigyek vagy a külsődre, vagy arra, hogy képes vagy tenni valamit az egészségedért.
2017. aug. 16. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a focipálya körül szoktam a salak futópályán,de van hogy a füvön.
2017. aug. 16. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük,a futás nem szégyen.
2017. aug. 17. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyvárosban lakom, de engem is megbámulnak. Külföldön még a kisvárosban sem bámultak meg emiatt soha :D Magyar mentalitás, szard le
2017. aug. 18. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Fuss edzoteremben. Ott az megszokott latvany. Vagy ha ragaszkodsz a friss levegohoz akkor menyj el egy stadionba, sportpalyara.
2017. aug. 19. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Szlovákiában élek és szintén lesnek a tótok :D :D vannak itt Magyarok is de azok is lesnek.Vannak itt romák azok is... De én nem verem nagy dobra.. leszarom ki mit gondol... nyilván embert még nemláttak futni biztos azért van ez.. 😒🤔
2017. aug. 19. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!