Budapest melyik lovarda jó hely?
Figyelt kérdés
Lovasoktatásra keresnék lovardát Budapesten, nincs saját lovam. Ezeket találtam, ami árban is még jó lenne: Kincsem, Népszigeti, Favorit, Palotai, Cseresznyevirág. Kérhetnék véleményeket, személyes tapasztalatot?2017. aug. 7. 20:32
1/2 Érsek Ákos válasza:
Szia!
Szeretnék ezekben segíteni!
Kincsem: Egyszer voltam ott, csak nem lovagláson, nem tudom pontosan van erre lehetőség.
Népszigeti: Westernes hely, illetve furcsa hely.
Favorit: Nem ismerem pontosan.
Palotai: Egyszer lovagoltam ott, nem rossz hely, csak be kell menni egy erdőbe ott vezet a lovardához. Régen egy hölgy oktatott, de ő elment Fótra, helyette egy fiatal lány lovagoltat.
Cseresznyevirág: Szintén nem ismerem pontosan.
Remélem tudtam segíteni ezekben! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a választ, így egy helyet legalább kizárhattam. :) Igazából a Kincsem (vállalnak oktatást) és a Palotai eddig a legszimpatikusabb hely.
2017. aug. 15. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!