Akos000 kérdése:
Szerintetek jó ez a gördeszka?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még szinte csak gurulni tudok a deszkával, városba szeretném használni, néhány trükköt is meg szeretnék tanulni. Erre a célra megfelel ez a deszka? [link] 2017. júl. 22. 19:06
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem is pontosan ilyen Oxelom van, csak más színű, de a paraméterek teljesen egyeznek :D Én tavaly augusztusban vettem az enyémet (akkor még olcsóbb volt XD), és én tényleg az alapról kezdtem, vagyis ezzel tanultam meg gurulni is (bár nekem azt mondták egy amatőrebb deszkával kéne). Most tanulok vele ugratni, meg egyszerűbb trükköket. Masszív kereke van, a lapja is erős, én elégedett vagyok vele. Persze várj más véleményt is, hiszen én se vagyok szakértő ezen a téren, de én azt mondom megfelel egy kezdő deszkásnak.
2/2 anonim válasza:
Első vagyok.
Az lemaradt, hogy 15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!