Kb mennyi időbe telik megtanulni profin shuffle danceelni?
Értem. Igen csak youtubról tanulnék.
Köszi a választ! :)
Ez azért nagyon sok tényezőtől függ, hogy szimplán rámondjunk egy időtartamot.
Kezdetnek kérdés, milyen táncos múltad-tapasztalatod van, vagy más olyan sport múltad, ami magas szinten művelve ritmusérzéket, testtudatot ad (pl. karate, foci, stb.).
Kérdés, mennyire van készséged, tehetséged hozzá, valakinek lassabban megy, más gyorsabban elkapja a fonalat.
Aztán kérdés, mennyire intenzíven szeretnél/tudsz foglalkozni ezzel, nem mindegy, hogy napi 10 perc vagy 6 óra.
Végül mit értünk "profi" és "shuffle dance" alatt. A melbourne shuffle pár alaplépését megtanulni készségszinten nekem pár óra kellett. Ezzel bulizni már lehet, ennyivel már arattam egyöntetű elismerést. :) Viszont rengeteg bonyolultabb figura, díszítés, izoláció van, több shuffle stílus, illetve más utcai tánc mozdulatokat is belevisznek, amitől még mindig alapvetően shuffle-nek lehet nevezni, de azt már tényleg profinak mondhatnánk.
Nem csak youtube-on lehet tanulni, biztos van idehaza olyan hip-hop tanár, aki meg tud tanítani erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!