Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért érzem úgy,...

Queen_hungary01 kérdése:

Szerintetek miért érzem úgy, hogy nem illik hozzám a hip-hop tánc? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy nem járok táncórákra és megtanultam egy koreográfiát és az unokatesóm levideózta, megnéztem és láttam, hogy úgymond "nem mozog az egész testem". Tehát unalmas volt és nem igazán nézett ki táncnak. Ez azért van mert nem tanárral tanultam a táncot és nem volt jó a koreográfia vagy miért? Tippeket, tanácsokat szívesen elfogadnék a hip-hoppal kapcsolatban! Köszönöm előre a válaszokat! :)
2017. júl. 13. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

ugy kell megtanulni, h felsotest, csipo es labak. majd osszehangolni.

meg talan annyi h nem lazulsz el elegge a tanchoz.

2017. júl. 13. 21:00
 2/3 anonim válasza:

Valószínűleg nagyon merev vagy, és azért tűnik úgy, hogy nem mozog az egész tested. Nyújtanod kell nagyon sokat! Ha naponta vagy kétnaponta nyújtassz egy 10-15 percet, akkor egy idő után lazább leszel, és jobban érezni fogod a mozdulatokat.

Amit még így tanácsnak tudok adni az az, hogy próbáld meg nagyon kis részletekre lebontani a koreográfiát, és rövid blokkokban tükör előtt gyakorolgasd, mert akkor te is látod a hibákat, tudsz korigálni, hogy hogyan vidd a mozdulatot.

Youtubeon nagyon nagyon sok tutorial meg basic koreo van, amiket esetleg megnézegethetsz, megtanulgathatsz, és szerintem ha szorgosan gyakorolsz, pár hónap alatt már lesz eredménye :)

2017. júl. 17. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!