Iron man sportolói múlt nélkül 22 évesen?
Figyelt kérdés
Nagy vágyam indulni az Iron man-en azonban van egy kis hiba,sohasem sportoltam aktívan,se foci,se kosár,se semmi! Tudom nem túl dicséretes,de nem voltam jó semmiben és inkább távol maradtam tőlük,mint hogy röhögjenek rajtam...most viszont versenyezni szeretnék. Fizikailag eléggé rendben vagyok,a lábaim különösen erősek( sokszor kitartóbban futok,mint a nálam jobb kondiban lévő férfiak és gyors is vagyok). Ha egy-két évig erősen készülnék,odafigyelnék a kajálásra is,akkor is veszélyes lenne indulni?2017. júl. 7. 17:11
1/5 anonim válasza:
Szőnyi Ferenc a 40-es éveihez közeledvén tette meg első lépéseit a sport területén...
Eredményeit nézd meg...
2/5 anonim válasza:
...és azt mondja 95% genetika, és 5%-ék kitartás, hozzáállás, edzés.
3/5 anonim válasza:
Egyszer én is teljesíteni akarom, bár 5 km-t bírok futni :'D
4/5 anonim válasza:
Hát kitartóan futsz, oké. De mennyit? És mit csinálsz még? Hogy étkezel? Lenne-e pénzed venni és fenntartani egy megfeleő kerékpárt? Ahhoz felszerelést? Na meg a táplálékkiegészítők?
Nekem is nagyon tetszik a triatlonozás, de iszonyat nagy munka eljutni odáig, hogy végig bírd csinálni. és nagyon sok pénz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem 2 év minimum kell hozzá 0 sportolói múlttal. A bringázás része még hagyján, de marha sokat kell úszni első körben, és a végén még egy maratont is le kell futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!