Szegeden és környékén olcsó vagy ingyenes sportolási/kikapcsolódási/unaloműzési lehetőségek?
Valami kikapcsolódási/hobbi/sport lehetőség, ami otthon vagy a környéken végezhető? Valami, amihez nem kell tagság egyesületnél?
Ötleteket várnék.
A klasszikus "fussál, eddzél, járj kondiba, sakkozz" válaszok kerülendők. Illetve egyéni mozgásokat várnék, tehát tollas és társai kilőve.
A trial például tetszene, de nem tudom, lenne-e tehetségem hozzá, szóval drága mulatság lenne csak azért vennem egy trial bikeot, hogy kipróbáljam, aztán rájöjjek, hogy semmi skillem hozzá..:D
Köszönöm!
L
Köszönöm a tippet, a karatét szívesen kipróbáltam volna régen, de már nem vonz annyira. Nem érezném jól magam így, hogy más oktat, ezért is írtam, hogy olyan tippeket kérnék, amihez lehetőleg nem kell tagság egyesületnél.
Főleg magamat szeretném fejleszteni, magányos farkas típus vagyok.
A trial pedig eddigi ismereteim alapján nem olyan sport, amit oktatnak. Így nincs senki, aki biztosítana trial biciklit a kezdőknek. Maximum ismerős, de az meg nincs..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!