Az ellipszis trénertől fájna ennyire a derekam és a lábaim?
Úgy fáj a derekam, hogy alig bírok lehajolni. A térdeim egész nap égetően szaggatnak, de a sípcsontjaim is fájnak folyamatosan. Ülő munkát végzek, nem új cipőt hordok. Már eléggé irritáló ez a fájdalom. Eddig is használtam elvétve (havonta 1×-2×) trénert, de az utóbbi két hétben vagy 6-7x is. Ettől lehet?
Mostanában egy sor betegség elővesz, ezt most nem tudom, hová tenni.
Különben a csuklóm is fáj mostanában (kiskoromban elrepedt a csont) meg a koponyám is hátul folyamatosan (de 1 éve zúg a fülem)...
Már nem tudom, hogy mi mivel függ össze.
20l
a neurológiára kérj beutalót a háziorvosnál.
ott megvizsgálják a gerincedet a koponyádat és a fülzúgást is.
kérj beutalót az ortopédára is a térdeddel,csuklóddal,sípcsontoddal.
és kislaborra is kérj,vér és vizelet vizsgálatra.
Voltam már neurológusnál, azt mondta, a koponyám valószínűleg a nyakamtól fáj (bár nem ott nyomkodta ahol fáj)
Már belevagyok fáradva ebbe a hülye kivizsgálós életbe, 20 éves vagyok, többet voltam orvosnál, mint egy 100 éves. :'( Mindenhol 2-3 hetet kell várni, mire bejutok, azt se tudom, mi bajom, komolyan se vesznek csak leráznak, hülyének néznek ha kérdezek valamit, és minden bajomra ráhúzzák a pánikot, pedig nem mondanám pánikosnak magam. Így már nem is akarok orvoshoz menni, de itthon meg csak rettegek még egy hülye derékfájástól is hogy mi bajom :(
2-3 héttel akkor még szerencsésnek mondhatod magad.
neurológiára általában 4-6 hónap szokott lenni a várólista pesten.
viszont ha azt mondta,hogy a nyakad miatt fáj,akkor miért nem utalt be gerinctornára?
mert az kellene neked.
heti 2x nyaki-felső háti gerinctorna.
és heti 2x alsó háti gerincnyújtó és gerinctorna.
az ízületi gyulladásokra meg tejszármazék mentes táplálkozás és gyenge terhelésű átmozgató edzés.
erre a fegyencedzés guggoló és vádli fejezete teljesen jó ezt is heti 2x a gerinctorna előtt.
Akkor lehet, hogy a tejsavófehérje-portól fáj ennyire a lábam, derekam?
Mert kb egy hete eszek belőle napi 2 tk-lal.
komoly ízületi fájdalmakat okozhat a tej érzékenység,de nem pár hét alatt alakul ki.
a porckorong sérülésnek,vagy a gyenge gerincmerevítő izomzatnak,vagy a rossz tartásból eleredő gerinc fájdalmaknak meg végképp nincs köze a tej érzékenységhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!