Hova rakjátok a vizeteket futáskor? Sokan mondták hogy enm visznek, nem tudom hogy bírják én meghalnék.
Direkt vannak hevederek erre a célra, láttam.
Saját tapasztalatom nincs, mivel én nyáron sétát is csak hűvösben végzek, esélytelen a futás a melegben. Akkor pedig semmi gond azzal az egy órával, ami nekem van (de ez sem végig futás, de én gyalogláskor is szörnyen szomjazom).
S van, aki bírja ivás nélkül, nálam szinte mindenki sokkal jobban bírja, folyton iszom. Melegben futáshoz előbb vinnék hátitáskát, minthogy ne igyak. Zavaró, de nem pusztulok el. Aztán vennék hevedert vagy pirinyó hátit, amibe csak egy kulacs fér és jól tart, nem lötyög.
Sehogy :/ múltkor olyan lendületben voltam, hogy le tudtam volna futni egy félmaratont, de egyszerűen 16 km-nél meg kellett állnom, mert addig bírtam folyadek nélkül. Szóval nekem is ki kellene találnom valamit. Sajnos a karpántos telefontokokat utálom, így az 5 colos telefonomhoz vettem decathlonban olyan tartót, amit a tenyeremre erősíthetek. Csakhogy ha a másik kezemben meg egy üveget kellene fognom, az már idegesítene. Most fogok venni egy BT fejhallgatót, amivel tudom léptetni a számokat futás közben, így lehet h a teló végre mehet a futógatyám zsebébe, és felszabadulnak a kezeim 😀 Akkor lehet h viszek majd magammal egy fél literes üvegbe folyadékot.
A másik megoldás, hogy veszek olyan futóövet, amelyikbe ilyen 3 dl-es palackokat lehet tenni. Szintén decathlonban láttam.
Otthon hagyom a csapban.
Igaz, 10-nél többet (kb. 1 óra) nem futok soha, inkább a 6-9 km a jellemző. Meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!