Hol vannak Magyarországon belül olyan erdőségek, ahol vannak természetes folyamok, patakok?
Leginkább Komárom-Esztergom megyére lennék kíváncsi.Túrázni szeretnénk elmenni egy ilyen erdőbe.
Tapasztalatokat is nyugodtan írhattok!
Szinte minden középhegységben és dombságban vannak természetes patakok. Ezért nem is értem a kérdést. Ha Komárom-Esztergom megyében laksz, vegyél a térképboltban egy Gerecse turista térképet, azon keress szimpatikus útvonalakat, majd menjél el túrázni.
A folyam az meg nagyobb mint a folyó, szóval itthon legfeljebb a Dunát nevezheted annak...
Nem nagyon vagyok jártas az erdei túrázásban,így a patakokról sem igen tudtam semmit,azért tettem fel itt a kérdést.
Ami pedig a "folyam" szót illeti,azt hiszem,ez esetben ez igencsak szőrszálhasogatás volt.Csak nem értem,ha tudod,hogy mire irányul a kérdés,válaszolsz is rá,akkor miért volt szükség a kioktatásra?Mert éreztem az élt a szavaidban,ezt le se lehet tagadni.Arra meg nem vágnék fel,hogy egy általános iskolai, környzetismereti témában otthon vagy.
Nincs igazad, kedves kérdező, mert nem mindegy. Ha zavar, hogy egy rosszul feltett kérdést kijavítanak, akkor ne kérdezz.
A folyam tényleg nagyobb, mint a folyó.
Figyeljetek,én is jártam iskolába,tudom,hogy mi az a folyam.De ez a szó jobban illett a mondatba,költőibben hatott,ezért írtam így.
De látom,nem értünk szót.Mindegy,a kérdésemre még mindig nem kaptam érdemi választ..
Bakony, Cuha-völgye (Vinye-Bakonyszentlászló)
szerintem elég hangulatos, szép hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!