Hány éves kortól járathatom shaolin kung-fura a kisfiamat? Mennyibe kerül kb. és milyen tárgyi feltételei vannak? (Ruha, stb. )
Nagyon tetszik ez a sportág, és illene is a kisfiamhoz, aki hihetetlenül energikus, erős, de hajlékony legényke. Önfegyelemre azonban hatalmas szüksége lenne, és ebben is segíthetne neki a kung-fu.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszolótól kérdezem, hogy az ő fiai hány évesen kezdték el?
Az én kicsim még csak két éves, gondolom, még nem maradt le semmiről. :) És biztosan kell, hogy már valamilyen szinten testileg-lelkileg érett legyen a lurkó, mire odamegy...
Mekkora a legkisebb csoport? Vannak ovisok?
Csak azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert más is lehetett már hasonló cipőben, mint én, és lehet, hogy már utánajárt... :)
Vagy olvashatja olyan valaki is, aki aktívan kung-fuzik, és ő is megkérdezheti... :)
Próbálkozom. Aztán pár év múlva úgyis megkérdezem személyesen is.
Második vagyok !
A kisebbik gyerek 7 éves volt amikor először ment. Nálunk igazából nincsenek korcsoportok, mert kb. egyszerre kezdte az összes gyerek. Az én fiam volt a legkisebb , a legnagyobb kb. 15-16 éves volt akkor . Két évesen szerintem is korai elkezdeni, mert fegyelmet és figyelmet igényel, amire egy két éves gyerek nem nagyon képes. A kicsi most közel 10 évesen kezdi csak komolyan venni.
Szerintem hadd játsszon még az a gyerek, és egy pár év múlva ráér komoly dolgokkal foglalkozni. :)
Köszönöm szépen!
Én sem gondoltam, hogy most azonnal viszem kung-fura, de azt sem szeretném, hogy későn kezdje el.
Én vagyok a kérdezô. Eltelt 4 év, és azóta már járunk! :)
Ajánlom mindenkinek, a fiam imádja, nem drága sport, viszont nagyon jó hatással van rá. :)
(Személyes megjegyzés: 4 évesen szerintem még korai. A mi 4 éveseink végigbohóckodják az edzést. Rendesen haladni a 6 éven felüliekkel lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!