Milyen egy capoeira edzés?
Szia,
ez nem erről szól, egyáltalán nincs contact edzés. Ha bunyózni akarsz, akkor inkább válassz más harcművészetet.
Viszont a puding próbája az evés. Menj le valamelyik csoport edzésére, általában az első alkalom ingyenes.
De hogy kicsit haza is beszéljek, nézd meg a cdo-t is. ^^
Én annak idején csak rövid ideig, pár hónapig capoeiráztam, az ACDP-ben. Nálunk az edzés így nézett ki:
Mindenféle általános bemelegítő gyakorlatokkal kezdtünk, szökdeltünk, ugráltunk, másztunk, fekvőztünk, nyújtottunk, aztán külön gyakoroltuk a különböző technikákat, elhajlásokat, lábsöpréseket, rúgásokat, többször elismételve, részekre bontva, az edzés végén pedig rodáztunk, játékosan, szabadon, ahogy jött, "harcoltunk" egymással, ki-ki képessége szerinti technikákat bemutatva.
Az edzés alatt végig szóltak a capoeira-zenék, és általános volt a jó hangulat, vidámság, még a legfárasztóbb részek alatt és után is. A capoeira-edzések mind nagyon megerőltetőek, ezért is kiváló kondíciót adnak. Remélem tudtam ezzel segíteni a döntésben.
Ha a bunyó is érdekel nézz le Tourohoz a CDO csoportból:
Itt csak olyat tanulsz, ami valóban működik! (földrevitelek, gáncsok, rugások, ütések stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!