Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hová menjek hátizsákot venni?

Hová menjek hátizsákot venni?

Figyelt kérdés
Kék sportáruház kiesik. Olyan hely kellene, ahol nagy a választék. Webshopok kiesnek, látni akarom életben.
2017. jún. 18. 00:30
 1/8 Eminity_69 válasza:

Dechatlon:)

Nagyon jó minőség, széles választék, elfogadható árak.

2017. jún. 18. 07:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy kiesik ez a sportáruház. Nem tudom, mikor voltál utoljára, de iszonyatosan megváltozott a kínálatuk. Az ismert márkák gyakorlatilag eltűntek - legalább is hátizsák téren - kizárólag a saját márkáik maradtak, Kecsua, vagy mittomén, amelyek jók, de az én igényeimet nem elégítik ki.
2017. jún. 18. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy hol laksz.Férfi vagy női hátit keresel.Azon belül,sportosat,vagy ridikül hátit ami most divat a csajoknál.Befolyásol-e az ár ami miatt hajlandó vagy 3x-os áron megvenni a márkásat,vagy inkább megveszed normál áron a nem olyan híreset,de ugyanolyan jót.Aztán hány zsebe legyen,milyen kritériumoknak kell megfeleljen.Ez utóbbi azért lényeges,mert sokan iskolatáskának veszik,az megrakva könyvekkel 12-15 kiló és a megerősített hegymászó vagy katonai taktikai hátin vagy a megerősített sulis hátin kívül ilyen strapát egyik sem bír fél évnél tovább.
2017. jún. 18. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Budapesten lakom, nős vagyok, férfi hátizsákot keresek. Sportosat, ár nem számít, persze 50 ezres táskákat teljesen feleslegesnek tartom, mert ugyanazt tudja, mint a 10 ezres, ezért akkor legyen a plafon 10-12 ezer. Nem lényeg, hogy márkás legyen. Legyen legalább egy nagy, egy kis zsebe. A nagy zsebben lehet esetleg egy kis zseb, de nem lényeg. A kis zsebben legyen egy kisebb zseb, vagy mobil tartó. Lehetne rajta fülhallgató kivezető nyílás, de nem feltétel.

Nagyon várom a javaslataidat!

2017. jún. 18. 22:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Na, hàt kb. erre számítottam.
2017. jún. 19. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

A leírás alapján akkor neked kb a legegyszerűbb hátizsák is jó lenne pl egy Adventurer 2 rekeszes.

[link]

2500ft körül kapsz ilyet bármelyik táskaboltban 4-5 fajta színben.

Vagy egy Adventurer testháti

[link]

3200-3500 körül szintén szokott lenni a táskaboltokban.

Vagy kicsit komolyabb masszívabb,párnázott hátú az R.forest háti [link]

4500 körül.

Szóval a középkategória legjobb márkái amik pénztárca barátok is,az Adventurer,Rowlands,R.forest.

Az árakat úgy számold,hogy boltban plusz 2-3ezer ugyanez,piacokon pedig kb annyi,mint amit írtam.

2017. jún. 19. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Abból, hogy "Webshopok kiesnek" mit nem értettél? Esetleg fogyatékos vagy, azért? A legrosszabb, hogy még te fogsz megsértődni, pedig csak a kérdést kellett volna elolvasni rendesen.
2017. jún. 19. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam,hogy a linkekről rendelj fa/szfej.Hanem hogy a képek alapján válassz és vedd meg olcsóbban piacon a táskát.Értetlen majom vagy és még neked áll feljebb.Igazi idióta vagy.És legközelebb anyáddal merészelj ilyen stílusban megnyilvánulni kö-csög,ne azzal aki segíteni akar!
2017. jún. 20. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!