Miért fulladok ki 10 húzódzkodás után?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 hónapja járok street workoutra (szabadtéri edzőpark, saját súllyal dolgozunk) és 6 éve úszok, fél éve versenyszerűen(heti 5*1,5 óra). A tüdőkapacitás az úszás miatt jó, nem vagyok megfázva, allergiám sincs, bár ezt már régen nézték. És nem büszkeség, inkább szégyenlem, de a válaszadásban hasznos lehet, szívtam már cigarettát, összesen kb 8-10 szálat, elég is volt. És pl 10 húzódzkodás után kifulladok, de nem tudom miért.De pl edzések közben ugye kell folyadékot bevinni, és az után is alig kapok levegőt. Ez miért lehet? 16/F2017. jún. 11. 23:42
1/5 anonim válasza:
Szerinted hany utan kene kifulladnod?
2/5 anonim válasza:
A 10 nem rossz, de ez súlytól is függ. A 10 szál cigi az semmi, de ne szívd!
Idővel majd alakul, azért mert úsztál nem fogsz rögtön 20-30 ismétlést csinálni.
3/5 Cortez70 válasza:
Gyengébb még az erő allokepesseg.
4/5 paper_chaser válasza:
Mert izomtömeget kellene felszedni és/vagy zsírt ledobni.
5/5 anonim válasza:
Én 10 évig úsztam, mikor elkezdtem street workout-ozni, 6szor 5öt csináltam, tehát egyszerre olyan 5öt tudtam megcsinálni. Aztán 12szer 5öt, majd 6szor 10et, most 9szer 10 et csinálok, de ha kell egyszerre 20 at megcsinálok. Néha van olyan hogy alig kapok levegőt, ilyenkor melegíts pluszba (ha kell edzés közben is) és tarts pihenőt, de ne ülj, aktív pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!