Sportfogadásos kérdés: Valaki ismeri a külföldi "BTG - Betting Tips Guru" (www.bettingtipsguru.com) oldalt? Vagy ismer vkit aki már volt ott előfizető az utóbbi 9 hónapban?
Rendkívül igéretesek a statisztikáik (2016 szeptemberétől elérhető). 70-85%-os találati arány STABILAN, 1.70-2.10 közötti átlag oddsokkal: www.bettingtipsguru.com/underover-tips/
Szeretnénk rá előfizetni ha rendesen leinformáltuk, megosztva legalább 10 felé a tetemes havidíjat (170e/230eFt - 550/750 Euro).
Akit érdekel egy üres levéllel itt jelentkezhet az alábbi levlistára: btguru+subscribe@googlegroups.com Ha összejövünk legalább 10-en akkor indulna a projekt ha minden rendben van.
Kösz a rendkívül intelligens, magvas és hasznos hozzászólást. ;)
Ismerem, próbáltam a hazai tipsterek, fórumok, fizetős szolgáltatások és ingyenes oldalak jórészét. Rendkívül hullámzó vagy jobb esetben erős közepes teljesítményt nyújtanak hosszabb - több hónapos - távon, amiből azért persze egy következetes stratégiával lehet profitálni, viszont megakadt a szemem ezen a külföldi tipster oldalon.
Beszédes hogy a BetClub-on ( [link] kívül senki nem meri felvállalni hónapokra - évekre visszamenőleg a statisztikáját.
Egy megjegyzés aki erre tévedne és informálódna ezügyben.
Másfél hónapot játszottunk a BTG oldalon, teljesen korrektek, nincs kozmetikázva a statisztika, azt adják amit kiraknak, csak sajnos agusztusban jelentősen megemelték az előfizetés díját a 3-4 szeresére (1800Euro/hó), így más irányban folytattuk (Tipstersportal.com > közös előfizetés...). De akinek van nagyobb tőkéje és befektetésként kezeli nagy tétekkel, annak kifejezetten ajánlott kategória. Bármi kérdés van privátban elérhető vagyok, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Hali!
Írtam privátot!
Engem is érdekelne!
Üdv!
Szia,
Engem is érdekel, ment privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!