Kevesebb, mint egy hónap alatt meg lehet tanulni, elvégre csak közlekedésre használják. Hogy ha csak közlekedésre használod, akkor megéri megtanulni,én decathlon-ból vettem egy Big Yambát, szerintem te is Big Yambát vegyél, igaz nekem 45-ös a lábam, de ha kisebb méretbe veszel és kiderül, hogy kényelmetlen vele közlekedni, akkor még talán ki lehet cserélni, de a boltban is ki lehet próbálni, hogy neked melyik a jobb, de a nagyobb méret mindenkinek jó.
2017. jún. 8. 11:20
2/4 anonim válasza:
Én gördeszkával 1-2 hét alatt megtanultam gurulni.
40-es lábam van és azon kényelmesen elfér a lábam, szóval szerintem vedd a kisebbet, de úgyis ki lehet majd a boltban próbálni.:)
2017. jún. 8. 18:51
3/4 anonim válasza:
Könnyű. Az idő,igazából tőled függ. Ha tudsz jégkorizni vagy görkorizni,akkor hamar rá fogsz érezni. A penny board úgy is csak a gurulásra lett kitalálva...szóval ..könnyű. A kanyarodáshoz (gördeszkás tapasztalataim alapján) a lábadon és a testartásodon van a hangsúly. Merre dölsz és stb. De ma már annyir embernek van,hogy tuti találsz majd személyes segítséget is. :D Plusz,ha személyesen tervezed megvenni a pennyt, akkor majd látod,hogy melyik méret jó a lábadhoz. Bár tökmind1,mindegyik kicsi xd
2017. jún. 8. 21:02
4/4 anonim válasza:
Én múlt pénteken fogtam életemben először penny board-ot, rá másnapra pedig már éreztem hogy nekem is KELL egy ilyen! Hétfőn vettem is, a Hervisben 8000 ft-ért. 42-es lábam van, először kicsinek tűnt, de hamar hozzászoktam a deszka méretéhez, pont jó. Most csütörtök este van és már elmondhatom, hogy nagyon jól közlekedek és kanyarodok vele, eddig minden nap deszkáztam kb 3 órát haverommal aki szintén most kezdte. Könnyű megtanulni (Pedig sose deszkáztam még előtte). Csak ajánlani tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!