Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Székesfehérváron sportolási...

Székesfehérváron sportolási lehetőség?

Figyelt kérdés

Most költöztem Fehérvárra, senkit nem ismerek gyakorlatilag.

Nagyon jó lenne, ha a sport által megismerhetnék néhány embert. Elsősorban ami érdekelne, az a városi kosárlabda bajnokság, nagyon megköszönném, ha valaki tudna róla érdemi információt mondani, nem sok dolgot találtam ezzel kapcsolatban.

Esetleg, ha van olyan, aki rendszeresen szokott futni rövidebb távokon, akkor kíváncsi lennék rá, hogy van-e ilyen, elsősorban fiatalokból álló társaság arrafelé.

19F

2017. jún. 4. 17:28
 1/2 anonim válasza:
Szia!ha szeretsz futni ott a Bregyó. Jo nagy futópálya van es nagyon szuper hely.sokan járnak es nyílt.ott biztos barátokra lelsz. A kosarrol sajna nem tudok semmit én csak kijarok Alba meccsekre. Ha van amibe tudok segiteni szólj. Átérzem a helyzeted én egy eve lakom itt. Viszont nagyon fogod szeretni.
2017. jún. 5. 22:15
 2/2 anonim válasza:
Kb. minden sportot megtalálsz a városban.
2017. jún. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!