Milyen Fidget spinnert vegyek?
Igen, elég elterjedt, bár nem tudom, mi értelme (persze nekem is van, ma vettem).
Hogy érted, hogy milyet? Anyagban? Márkában? Alakban?
Anyag: Én eddg műanyagról, fémről és kerámiáról hallottam. Én fémet vettem, mert nekem az sokkal megbízhatóbb, erősebb, stabilabb... A kerámiától kicsit féltem, mivel szerintem könnyen törik. A műanyag se lehet rossz, bár ismerősöm lemosta, vizes lett, aztán már nem pörgött jól.
Márka: Igazából nem tudok márkákról.
Alak: Rengeteg féle van. Számomra a három "ágú" az eredeti, az igazi Fidget spinner. Persze ettől függetlenül izgalmas a kétágú, a nyolcágú, a denevér alakú. Nem tudom, hány félét találtak ki már.
A szín szerintem nem tartozik a minőséghez.
Láttam 1200 forintért fémet, és 4000-ért meg műanyagot.
Összefoglalva: Szerintem mindenkinek más a jó, én a fémet háromágút ajánlom, de mindenképp próbáld ki (nekem megengedték, sőt, kérték).
Tudom, egy regényt írtam, két sorban fel tudtam volna vázolni...azért remélem, van benne hasznos infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!