Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy működik a Bet365 kifizeté...

Hogy működik a Bet365 kifizetési rendszere?

Figyelt kérdés
Rámentem a kifizetésre es banfiók neve, IBAN stb... adatokat kellett megadnom, de este hozzacsatoltam az egyik bankártyámat(skrill) és hirtelen mikor újra a kifizetésre mentem akkor a pénzt erre a kártyámra kiutalhattam. Na most pár órával újra a kifizetésre mentem es megint az adatokat kell beírnom (IBAN,SWIFT kod,banfiók stb...) ez most hogy van ??

#bet365 #Skrill #bet365 kifizetés
2017. máj. 18. 03:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mióta van ott regisztrációd?

Én arról tudok, hogy alapvetően az egész oldal, regisztrációtól kezdve blokkolva van Magyarország felé is, mint ''tiltott szerencsejáték''.

Most amit te fent leírtál, abban nincs semmi gond, hogy újra kéri a bankkártya adatokat, én se szoktam elmentetni a böngészőből (Bár ellehet, olyankor nem kell újra megbeírni.)

2017. máj. 18. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Eléggé félreérthető amit írtál, szerintem a skrilles "bankkártyád" alatt a sima skrillt értetted, főleg hogy magával a Skrill mastercarddal sehová se tudnál befizetni, lévén a kártyát nem engedélyezik szerencsejáték tranzakciókhoz, meg minek használnád azt ha ott van maga a sima skrill. Elkövetted azt a hibát hogy több fajta módon fizettél be a bet365-re, ilyenkor az számít hogy a bent lévő egyenleget milyen befizetéssel építetted fel, és inkább oda küldik ki.

1 : Nem jól tudod, csak blokkolni szeretnék, de alternatív linkekkel továbbra is teljesen működőképes az oldal. Ráadásul IBAN-t, SWIFT-et a bankszámlához szoktak kérni nem bankkártyához.

2017. máj. 20. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!