Hogy működik a Bet365 kifizetési rendszere?
Egyáltalán mióta van ott regisztrációd?
Én arról tudok, hogy alapvetően az egész oldal, regisztrációtól kezdve blokkolva van Magyarország felé is, mint ''tiltott szerencsejáték''.
Most amit te fent leírtál, abban nincs semmi gond, hogy újra kéri a bankkártya adatokat, én se szoktam elmentetni a böngészőből (Bár ellehet, olyankor nem kell újra megbeírni.)
Eléggé félreérthető amit írtál, szerintem a skrilles "bankkártyád" alatt a sima skrillt értetted, főleg hogy magával a Skrill mastercarddal sehová se tudnál befizetni, lévén a kártyát nem engedélyezik szerencsejáték tranzakciókhoz, meg minek használnád azt ha ott van maga a sima skrill. Elkövetted azt a hibát hogy több fajta módon fizettél be a bet365-re, ilyenkor az számít hogy a bent lévő egyenleget milyen befizetéssel építetted fel, és inkább oda küldik ki.
1 : Nem jól tudod, csak blokkolni szeretnék, de alternatív linkekkel továbbra is teljesen működőképes az oldal. Ráadásul IBAN-t, SWIFT-et a bankszámlához szoktak kérni nem bankkártyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!