Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ügyességi feladatok gyerek...

Ügyességi feladatok gyerek LOVAGOLTATÁSRA?

Figyelt kérdés

Megkértek, hogy egy közösségi programon ( 70 fő kb.) gyerekeket/felnőtteket lovagoltassak.Persze ők mind kezdők,tehát max. lépésben, vetetéssel (egy- kettő vezetés nélkül) tud csak lovagolni.

Megkértek, hogy próbáljam feldobni valahogy ezt a lovas témát, és ne csak körbe- körbe sétáljunk. Én olyasmikre gondoltam, hogy szlalom (bóják között) akadályokon való átléptetés (persze lépésben) meg ilyesmik. Ha van valami hasonló ügyességi játékotok, légyszí osszátok meg!

Köszöönöm!!!!

2010. máj. 16. 14:55
 1/3 anonim válasza:

Üdv! (:

Szerintem miközben a lovon ülnek,közbe tornáztasd meg Őket...tehát ülnek a nyeregben,közben hajoljon előre simogassa meg a ló nyakát,fejét, illetve tarts ki oldalra a karjait forduljon jobbra-balra, akik bátrabbak esetleg megpróbálhatnak felállni a nyeregben miközben áll a ló.

Ajánlani tudom,hogy keress voltige-alapgyakorlatokat amik szórakoztatóvá teszik kicsik és nagyok számára is a lovaglást (:

Remélem tudtam segíteni ;)

2010. máj. 16. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg volt már a lovagoltatás? Hogy sikerült?
2010. júl. 9. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Aham, nagyon jól ment:) Köszönöm!
2010. júl. 10. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!