Mit sportoljak . Mit ajánlotok?
Sziasztok!
azért fordulok hozzátok mert 16 éves lány vagyok kb 2 éve nem sportolok ugy külön semmit csak ami az iskolába van tesi óra h(heti2 óra) és 162 cm vagyok és az eddigi 45 kg helyett most 55 :S
Régen rendszeresen táncoltam .. meg lovagoltam de a suli és a számítógép miatt ezeket abbahagytam..
most ujra szeretnék valamit kezdeni hogy kezdődik a nyári bikiniszezon ... amugy nem vagyok kövér csak már van egy kis úszógumi ami eddig nem volt és kezd a barátom elött is gáz lenni :S
mit ajánlotok mit sportoljak ami a hasizmot a combot és a feneket erősiti és amivel kb 1-2 hónap alatt lefogyok egy kicsit ?
Úszás már sokan ajánlották ... imádok úszni csak nem szeretem h megszabják h hogyan ...
Mit ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat!
konditeremben lehet nyomni a vasakat, az jó. Egészséges, minden testrészt megmozgat, és fogyni a legjobban ettől lehet. Lemész, megnézed, hogy csinálják a srácok, és elvégzel egy teljes teste megmozgató edzést:
- fekvenyomás
- lehúzás
- evezés
- kétkezes rúddal bicepszhajlítás
- két egykezes súlyzóval oldalemelés
- guggolás rúddal a válladon
Ezekből akkora súlyt válasszál, amivel 3-szor 12-15-öt meg tudsz csinálni. Később kicsit növelheted a súlyt, de maradj inkább a 15-20-as ismétlésnél.
Ettől javul a kondid, fogysz egy kicsit, és jóval erősebb leszel. Ha nem zabálsz mellette testépítő módon (húst hússal, és tömegnövelő/fehérje készítmények) akkor nem igazán fogsz izmosodni.
Ezt egy héten 2-szer elég, meg kétszer elmehetsz kocogni fél órát. Futás esetén maradj ezen időtartományban, ha jobban megy, akkor fuss gyorsabban. Ha megteheted, akkor a súlyzós edzést és a futást különböző napra tegyed, vagy reggel fussál, délután a súlyzók. Ha mégis egyszerre teszed (nem olyan nagy katasztrófa az), akkor először a vasak, és utána futás.
köszi a válaszokat !
a 3-as nak is köszi de inkább nem ez inkább férfias dolgok mint nőknek... azért úgy nem akarok kinézni mint Rubint Réka :D
az utolsónak elöttinek meg csak annyit h versenyszerűen lovagoltam és igen a ló is mozog de probálj ki egy edzést amikor ugratsz a lóval vagy mondjuk 1 órán keresztül ügetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!