Honnan lehet szteroidokat venni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 22:47
1/11 anonim válasza:
A háziorvosod írja fel, ha a betegséged indokolja a szedését!
Ne légy bolond, ez gyógyszer, egy életre hazavághatod magad ha ellenőrzés nélkül szeded!!
2/11 A kérdező kommentje:
a háziorvos?? különben miből gondolod, hogy Nekem kell? csak érdeklődöm. komoly válaszokat várok!!
2008. okt. 15. 00:48
3/11 anonim válasza:
Orvos szokta felírni ilyen vagy olyan okból. Ha hátulról akar valaki szerezni, találnia kell egy olyan személyt, pl testépítőt aki ilyen szerekkel él. Legálisan csak gyógyászati célból lehet hozzájutni.
4/11 anonim válasza:
...és még gyógyászati célból is veszélyes és meggondolandó.
5/11 anonim válasza:
Egyes edzőtermekben, ha sokáig jársz, és nagyon komolyan edzel, előbb-utóbb beavatnak. De inkább ne foglalkozz vele.
6/11 anonim válasza:
Háth vannak dílerek edzőtermekbe, ha összehaverkodsz vmelyikkel vehetsz tőle, nekem már több ember ajánlott de én nem élek ilyenekkel, ha nem vagy versenyző és nem hoztad ki magadból naturálként a maxot akkor felejsd el, szétbaszod magad.
7/11 anonim válasza:
Nagyon jó szteroidforrás az ondó. Idd meg a sajátod, és másét is, mivel sok tesztoszteron és fehérje van benne. Sokat kell inni, napi 3-4 dl ajánlott. Ha nem hiszed, járj utánna...
8/11 anonim válasza:
3-4deci?:D most velem van baj vagy te lóét iszod?
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!