Mit jelent az, hogy fehérje alapú italpor?
Figyelt kérdés
Abszolút nem értek hozzá sajnos. Itthon vettem észre, hogy az is rá van írva, hogy "testsúly csökkentő". Én azt hittem, hogy ez kiegészíti a táplálkozást és így "növekedhet" az izom, de akkor nem csökkenhet a testsúly, nem?2017. máj. 10. 20:55
1/2 A kérdező kommentje:
Igazából, amire céloznék még a kérdésemmel, hogy van-e különbség a fehérje alapú por, vagy fehérje por között? Lehet hülye a kérdésem, de ha ott van ah elnevezésben, hogy "alapú", akkor az adott termék kevesebbet tudhat annál, amire azt irják, hogy fehérje por?
2017. máj. 10. 20:59
2/2 Cortez70 válasza:
Valószínű abban kevesebb jóval a fehérje mint egy rendes protein porban. Kalória mínuszban csökken a testsúly, ami nem egy italporon múlik, hanem a napi össz kalória mérlegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!