Frufrus lányok! Edzés közben felkötitek, felcsatoljátok a frufrutokat?
Figyelt kérdés
Frufrut szeretnék vágatni, viszont napi rendszerességgel edzek, egyesületnél, emberek között. Szóval ha leizzadok, nem szeretném, hogy a frufru szétjöjjön, odatapadjon a homlokomhoz. Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor?
Inkább hagyjam a frufrut?
2017. máj. 5. 21:46
1/5 anonim válasza:
Nem nagyon lehet vele semmit sem tenni. És nem.is divat. De ha re szeretnéd csináltasd meg bátran
2/5 Blondie.W válasza:
Hosszabb oldalfrufru? Azt könnyen el lehet csatolni.
3/5 anonim válasza:
én nem szoktam sehova elcsatolni. mondjuk idegesít is néha. de nekem ha elkötöm vagy hátra fogom stb.. beáll és utána ne, bírom ujra normálisra fésülni:/ lehet hogy ez csak nálam van így nem tudom, de szerintem nem szerencsés elcsatolni edzéskor.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem oldal, teljes frufrura gondoltam.
Egy japán hölgynél láttam az olimpián, hogy felkötötte egy hajgumival.
Viszont akkor rosszul fog beállni?
2017. máj. 5. 22:33
5/5 anonim válasza:
Sportolóként szerintem ne vágass.
Nekem 2 éve van, és futáskor semmit nem tudok vele csinálni. Felcsatolni nem lehet, mert kb a homlokodon lenne a csatt.
Tényleg csak tesin, meg szélben zavar a frufru, és ha neked elég sok edzés van, akkor én nagyon nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!