Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor ideális meginni a...

Mikor ideális meginni a fehérjeturmixot? Edzés után közvetlenül, de maximum hány órakor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy ideje edzek, de eddig semmilyen táplálék kiegészítőt, fehérjét nem használtam, mert jelentős túlsúllyal rendelkeztem. Most viszont, hogy már elértem a normális súlyomat, szeretnék izmosodni, illetve hosszabb távon az edzéssel foglalkozni.

Éppen ezért 2db edzésem van mindennap, ami annyit takar, hogy egy edzés reggel munka előtt edzőteremben, egy pedig munka után otthon.

Most vettem meg a BioTech USA fehérjeporát, amelyben ugyan nem sok a Ch, valamennyit mégis tartalmazz, és sajnos még ilyen kevés Ch bevitelt sem ajánlanak az esti órákban.

A reggeli edzésem után azért nem gondolnám, hogy jól jönne a fehérje, mivel ez az edzés közvetlenül a reggelim után és a tízóraim előtt van.

Az esti órákban egy hosszabb otthoni edzés a megszokott 20:00-22:00 óra között és utána innám meg a fehérjét... ez így rendben lenne??

A napi Ch bevitelem még mindig 50g illetve néha alatta amelybe bőven belefér ez a por, és mivel könnyen visszaszaladhatnak rám a kilók, este hat után már semmit nem eszem, ami azt jelentené lényegében hogy ez a fehérje lenne úgymond a vacsorám!

Válaszokat előre is köszönöm!!

2017. ápr. 23. 16:58
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
Mindegy mikor iszod. A napi össz tápanyag bevitel számít. Az meg hülyeség, hogy 6 után nem eszel. Nem ezen múlik.
2017. ápr. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!