Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan tánc amit nem késő...

Van olyan tánc amit nem késő 14-15 évesen elkezdeni és javítana a mozgásomon?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék táncolni. Azt is észrevettem,hogy nagyon tud javítani egy lány kisugárzásán az,ha jó a mozgása. Pesten lakom. Örülnék,ha tudnátok valamit ajánlani :)
2010. máj. 13. 21:22
 1/7 A kérdező kommentje:
legjobban valami modernebb csajosabb tánc tetszene ^^
2010. máj. 13. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

írtánc, néptánc, modern tánc, akrobatikus rock'n' roll, hastánc...

szerintem érdemes elkezdened, ha csinálod mindegy hány éves vagy, úgyis javít az alakodon.;)

2010. máj. 13. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem soha semmit sem késő elkezdeni. Szerintem bármit választhatsz. Ha tehetséges vagy, akár versenyezhetsz is, nem öregedtél még ki, de persze az sok munka. Hobbihoz viszont soha nem késő.
2010. máj. 13. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Az akrobatikus rock'n' roll és a modern tánc szerintem tetszene.

Valami kevésbé ismert tánc stílust még tudnátok mondani?

2010. máj. 13. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
és a fashion dance milyen?
2010. máj. 13. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Latin-amerikai. Oké, hogy nem a legmodarnebb, de évekig táncoltam én is olyat, és hidd el, annál jobb mozgású csajokat nem találsz a hip-hop-osok között, legalábbis tuti nem abban a mennyiségben. :)
2010. máj. 14. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el Salsázni! Egyszerű tánc, könnyen megtanulható, sokan ismerik és rengeteg külön Salsás buli van országszerte mindenhol!
2010. máj. 14. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!