Lányoknak milyen, , küzdősportot''ajánlanátok, amivel megtudja védeni magát?
14 éves vagyok és szeretnék valami ,,küzdősportot'',harcművészetet elkezdeni.Leginkább önvédelemre kellene.Rengeteget kutakodtam,de nem tudok dönteni.Mindenki mást mond,mindig van valami negatívum.
165 cm és 53 kg vagyok :P Viszonylag erős vagyok(viszonylag xD).
A stresszt is szeretném levezetni vele,mert sajnos felgyűlik bennem és eléggé idegbeteg leszek tőle.
Mit ajánlanátok egy lánynak ?Melyik jó éles helyzetben ? (azt mondják a földharc ki van zárva utcán)
Gázspray-t nemsokára kapok,de viperát is szeretnék beszerezni.
Nem lakok veszélyes környéken,de a gimi ahová járni fogok,az nincs hozzám túl közel,és nem árt felkészülni.
Szegeden van valahol jó oktatás ?
Pont hogy kutyáktól akarom távoltartani,mert a kis drága alig van 3 kg XD Picike termetileg.Az ottani kutyák keresztbe lenyelik szegényt.
Emiatt gondoltam valami hosszabb tárgyra,ami legalább elrettenti a másik kutyát.
Eddig 2-szer támadt meg kutya.Ezeket csinálom ilyen esetben:
1.Felkapom a kutyám
2.Nem fordítok hátat
3a.Ha nem akar támadni,akkor elkezdek hátrálni lassan.
4a.Ha már nem törődik velünk akkor irány haza.
3b.Ha támad megpróbálom orrba rúgni(attól kicsit elmegy a kedvük)
4b.Ha ott a gazdája,és megpróbálja megfogni/megkötni,na addig mi szaladunk haza.
5.Végignézem kutyám,hogy nincs-e baja.Megpuszilgatom és kicsit babusgatom,utána eszik és alszik :)
Általában ezeket csinálom.Eddig bejött,de azért közben meg is kapott az egyik párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!