Hogy tudnám eltűntetni a sörhasam?
20 éves srác vagyok. Párkapcsolatban élek ám a barátnőm hasa izmosabb mint az enyém. Hogyan tudnám lejjebb vinni a sörhasam illetve milyen gyakorlatok kellenek ahhoz hogy izmos legyen és mennyi időt vesz igénybe? Diéta is kéne?
180cm/70kg/20 éves fiú
Sorhas alatt azt erted, hogy hajas? Elmondom szerintem miket erdemes tenni: ne egyel igyal cukros uditoket, gyorsettermi kajat, cukros dolgokat, kekszet, kolat, zsiros dolgokat, kolbaszt, szalonnat, mikros popkornt, fankot
Egyel igyal vizet, gyogyteat, teljes kiorlesu dolgokat, zoldsegeket, novenyeket, csirket, halat, olajos magvakat (mertekkel)
Gyalogolj, fuss, biciklizz, gyurjal otthon, sulyzozz
Hasazz, fekvotamasz
Ne muszaj pontosan igy, de naggyabol ilyesmi szerintem
23f
Kell diéta, es heti minimum 3-4 kardio edzés. Pl kocogas, bicajozas, lépcsőzés, stb. Nem árt mellé heti pár erősítő edzés is, teljes testes, lehetőleg sulyzos terheléssel. Guggolas, fekvenyomas, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, ftricepszre tarkohoz engedés, hasprés, vádli. Mindenből edzesenkent 3-4 sorozat.
Kajanal meg figyelsz, hogy meglegyen a kb 2g x ttkg fehérje, a szénhidrátot meg csökkented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!