Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám eltűntetni a...

Hogy tudnám eltűntetni a sörhasam?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok. Párkapcsolatban élek ám a barátnőm hasa izmosabb mint az enyém. Hogyan tudnám lejjebb vinni a sörhasam illetve milyen gyakorlatok kellenek ahhoz hogy izmos legyen és mennyi időt vesz igénybe? Diéta is kéne?

180cm/70kg/20 éves fiú

2017. ápr. 11. 12:07
 1/4 sweetchocolate válasza:

Sorhas alatt azt erted, hogy hajas? Elmondom szerintem miket erdemes tenni: ne egyel igyal cukros uditoket, gyorsettermi kajat, cukros dolgokat, kekszet, kolat, zsiros dolgokat, kolbaszt, szalonnat, mikros popkornt, fankot

Egyel igyal vizet, gyogyteat, teljes kiorlesu dolgokat, zoldsegeket, novenyeket, csirket, halat, olajos magvakat (mertekkel)

Gyalogolj, fuss, biciklizz, gyurjal otthon, sulyzozz

Hasazz, fekvotamasz

Ne muszaj pontosan igy, de naggyabol ilyesmi szerintem

23f

2017. ápr. 11. 12:17
 2/4 Cortez70 ***** válasza:

Kell diéta, es heti minimum 3-4 kardio edzés. Pl kocogas, bicajozas, lépcsőzés, stb. Nem árt mellé heti pár erősítő edzés is, teljes testes, lehetőleg sulyzos terheléssel. Guggolas, fekvenyomas, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, ftricepszre tarkohoz engedés, hasprés, vádli. Mindenből edzesenkent 3-4 sorozat.

Kajanal meg figyelsz, hogy meglegyen a kb 2g x ttkg fehérje, a szénhidrátot meg csökkented.

2017. ápr. 11. 12:19
 3/4 paper_chaser ***** válasza:
180 centi vagy, 70 kiló és sörhasad van? Ilyen adatokkal inkább vékonynak kellene lenned.
2017. ápr. 11. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nekem 186cm/89kg nincs sörhasam, akkor neked sem lehet 70 kilósan... :DD Kizárt.
2017. ápr. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!