Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ér valamit ez a kombináció?

Ér valamit ez a kombináció?

Figyelt kérdés

Elkezdtem megint futni, de egyéb okok miatt a fekvőt is nyomnom kell.

Mivel nem készülök semmilyen versenyre, főleg nem futóversenyre, ezért olyanok válaszát várom inkább akik nem elfogultak a futás mellett.

Futópályán, 10-20 kör. 4 vagy 8 km, ez most lényegtelen. Viszont nem egy huzamban, hanem minden kör végén 10-20 fekvőtámasz. Távolság és fekvők száma attól függ, mennyire leszek a nap végére a munka miatt lestrapálva.

Kérdés lényege. Van súlyfeleslegem, de eddig sem zavart, ezután sem. Ezzel a kombinációval mit érek el? Fogyás? Állóképesség? stb. Ismerőseim közül ki ezt mondja, ki azt.

2017. márc. 27. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogyni akkor fogysz, ha kevesebb tápanyagot viszel be, mint amit a szervezeted felhasznál... az állóképességed meg mindenképpen javul...
2017. márc. 27. 11:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Lényegében a fogyás, másodrangú dolog.

Valami hasonló érdekelni, mint az 5 ütemű fekvőnél, hogy miért felesleges lenyomni azt a fekvőt. Magyarán, futások közt hirtelen megállás és fekvő nyomás, ezzel mit érek el? Aerob és anaerob mozgás megszakítás nélkül, van e értelme :)

2017. márc. 27. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szögezzük le, mocsok kevés ember él a földön, akinek a futás aerob.
2017. márc. 27. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezzel jó általános erőnlétet érsz el. Szerintem nagyon jók, főleg,ahogy írtad, hogy nem futásverseny érdekel, vagy ilyesmi. Én akkor nyomtam az ilyeneket, amikor küzdősportoltam. Úgy tudom, hogy még a motorosok is csinálnak ilyen edzéseket.
2017. márc. 28. 07:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Szögezzük le, nagyon kevés ember él a földön, kinek a futás még nem, vagy már nem aerob. :)
2017. márc. 28. 09:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont küzdősportnak kell. :)
2017. márc. 28. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát kinek mi a futás...
2017. márc. 28. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam ezt: "olyanok válaszát várom inkább akik nem elfogultak a futás mellett."
2017. márc. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!