Kezd gerincferdülésem lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
kezd feltünni kezd fájni a hátam kezd ott kiállni a gerincem és csak 11 éves vagyok! Visszalehet állítani vagy így leszek életem végéig? kérlek segítsetek! probálok hason fekve gépezni anya azt mondta úgy jobb lesz! van itthon fitness labda azzal tudok valamit kezdeni hogy segítsen? ill. milyen sport segítene vissza2017. márc. 20. 20:29
1/6 A kérdező kommentje:
álljon? kérlek segítsetek nagyon félek :(
2017. márc. 20. 20:31
2/6 anonim válasza:
Szia! Nagy szerencséd van, hogy 11 évesen erre felfigyeltél és segítséget próbálsz kérni. Sok fiatalnál ez elmarad, és csak később döbbennek rá, hogy valami nem stimmel (élő példa vagyok erre én :D).
Szerintem a legfontosabb most, hogy felkeresd az orvosodat, aki majd elküld egy ortopédhoz. Lehet, hogy Magyarországon ez nem így működik, de a lényeget érted - egy ortopédorvosnak látnia kell. Ő majd szükség szerint elküld gyógytornára, aminek segítségével hamar szép eredmény érhető el. A Te korodban még bőven lehet orvosolni ezeket a problémákat. :)
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok. A legjobb sport az úszás, mert nagyon jól fejleszti a hátizmokat. Ha szeretsz úszni, mindenképpen kezdj el, nemcsak a hátizmokra jó.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2017. márc. 21. 17:47
6/6 anonim válasza:
Ortopédiára kell el menni és ott csinálnak egyröntgent és akkor ki derül hogy elég-e a gyógytorna vagy kell gerincmerevítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!