13 éves,175cm lány le tudná nyomni a spárgát?
Figyelt kérdés
Olyan 7-8 éves koromba tornáztam, akkor a jobb és a bal spárga is lement, aztán abbahagytam más sportok miatt. Most szeretnék újra hajlékonyabb lenni, de többen is mondták hogy 175 centi magasan biztosan nem fog menni. Mennyi esélyem van mégis megcsinálni, és mennyi köze van ennek a magasságomhoz?
( csak azt a spárgát szeretném lenyomni ahol az egyik láb előre néz,a másik meg hátra (asszem francia), és abból is csak az egyik lábra, tehát szerintem annyira irreális elvárásaim nincsenek)
2017. márc. 14. 21:19
1/5 anonim válasza:
Nyújtani kell hogy sikerüljön.
Semmi köze a magassagodhoz.
2/5 anonim válasza:
Semmi köze nincs a magassagodhoz. Minden nap nyújts egy 15 percet ugy, hogy megpróbálod egyre lejebb vinni a spárgádat.
3/5 anonim 

válasza:

Ha a profi szumósok megtudják neked is menni fog :D
4/5 anonim válasza:
Minden nap nyújtanod kell és akkor sikerülni fog. Én ezt a videót ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=iKb4A11DpM0&t=2s
5/5 anonim válasza:
elösször terpeszben leülsz kb 90fokban aztán spiccelj úgy könnyeb majd hajol rá az egyik majd a másik lábadra ezután hajol középre is. zárd össze a két lábad arra is hajolgass majd feküdj le az oldaladra és úgy hogy mind a kettő lábad nyújtva van próbált meg megrúgni a fejed. ezután pedig a hátadra feküdj és így is minél tovább próbáld emelni (a kezeddel is segíthecc úgy próbáld hogy a homlokodhoz érjen a lábad). csinálj úgy mintha le akarnád nyomni a spárgát ( egyik láb elöl nyújtva és a másikon térdelj ) és így a kezedet támaszd le és hajlícsd be (dőlj rá a jújtott lábadta aztán próbáld megcsinálni ezt több nap ismételd még meg nem lesz (ez nekem kb 30-60 perc) sok sikert 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!