Van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Edzeni szeretnék, és van is az otthonomhoz közel egy edzőterem, ami árban sem rossz. De nincs kivel mennem, és persze, ezt magamért csinálnám, de mégis, ha valakivel tudnék menni, sokkal jobb lenne. Egyrészt azért, mert nekem ez teljesen új dolog, sosem voltam edzőteremben, fogalmam sincs hogyan kell használni bizonyos gépeket, és tudom, hogy nem véletlenül dolgoznak ott emberek, de tudom, hogy nem mennék oda hozzájuk olyan bátran. Ez van, ilyen vagyok. Viszont nincs senki akivel el tudnék járni, egyedül meg emellett szörnyen unalmas is lenne.
Itthon nem tudok edzeni sajnos, meg gépekkel intenzívebb munkát is tudnék végezni. Nincs valakinek mégis valami ötlete?
19L
2017. febr. 18. 20:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!