Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hallottam h tojásfehérje +...

Hallottam h tojásfehérje + energia ital segit a gyurásban. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 22:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Energiaital abszolút semmiben nem segít, a gyúráshoz fehérje kell, az nemigen van benne... A tojás igen illetve a tejes dolgok, fehérjedús ételek-italok
2010. máj. 7. 23:07
 2/15 A kérdező kommentje:
aha.és akkor simán tojásfehérjét simán kell inni vagy lehetvalamivel keverni?
2010. máj. 7. 23:13
 3/15 A kérdező kommentje:
eztjólmegirtamXDna szoval...akkor simán tojásfehérjét kell inni vagy lehet valamivel keverni?
2010. máj. 7. 23:14
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Te komolyan innál nyers tojásfehérjét?? Az olyan mint a takony. Arról nem is beszélve, hogy a nyers tojás fertőzésveszélyt jelent. Csinálj egy rántottát, aztán jóétvágyat.
2010. máj. 7. 23:39
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez igaz. A haverom pék. Reggel ivott energiaitalt. Olyan tésztát gyúrt utána, sőt, még tojásfehérjét is tett bele.
2010. máj. 7. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
ez hülyeség amit páran írtak, a turmixokba beletörnek egy nyers tojást és van... első voltam
2010. máj. 8. 00:04
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ettől csak fosni lehet xD
2010. máj. 8. 00:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen edzek itthon és minden edzés után beleverek egy tojást a bögrébe egy evőkanál cukrot összeturmixolom és megiszom,és tehetsz hozzá banánt vagy joghurt-ot is.nagyon finom próbáld ki. :D
2010. máj. 8. 08:02
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
utolsó remélem szalmonellát kapsz elöbb utóbb, ne egyetek nyers tojást! energiaital meg cukros ergó nem jó!
2010. máj. 8. 12:34
 10/15 Gyakor ***** válasza:
Mi bajotok van a nyers tojással? Itt úgy fosik mindenki a nyers tojás miatt kapható szalmonellától, hogy már a csapból folyik... Ihatod nyugodtan a tojásturmixot nyers tojásból, csak friss legyen és kész... nem kell csóró gyereket egyből beszaratni. Edzés után a turmixba versz 4-5 tojásfehérjét, 1 banánt, kis cukrot, tejet és kész. Persze nehogy azt hidd, hogy te ezzel sokkal jobban kijössz árban mintha vennél a boltból magasabb koncentrációjú fehérje port. De ezek szinte csak részletkérdések, legyen rendes étrended, edzésterved és aludj min. 8 órát naponta. ajánlom az alapismereteket elolvasni: [link]
2010. máj. 8. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!