Nehéz megtanulni síelni?
Ha fiatal vagy és jó kondiban vagy akkor egyszerű. Minél öregebb vagy és minél rosszabb az alap fizikai állapotod annál nehezebb. De egy átlagos felnőtt képes egy hét alatt a nagyon alapokat elsajátatni. Én spec szeretek :)
Hátránya, hogy Magyarországon kevés és rövid pálya van így marad külföld, ami pénz, a jó felszerelés szintén pénz, nem a legolcsóbb sport és nyilván mint extrém sport baleset veszélyesebb mint pl a zumba de ha jól bemelgítesz és nem hajtod magad agyon kicsi a sérülés valószínűsége. Ha úgy érzed fáradt vagy és nem bírod inkább állj le egy fél órára pihenni. Előtte ha nem erősítettél ajánlom h kezdd el. Ennyi hátrányt tudok :D Én szeretem, jó érzés siklani, szeretem a havat is, a sebességet is, önbizalmat ad, hogy le tudsz jönni, szép a kilátás a friss levegőn vagy, én szeretem a mozgást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!