Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Winmau darts márkáról vélemények?

Winmau darts márkáról vélemények?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy mennyire minőségi márka?

És az is hogy Unicorn,vagy Target esetleg. Jelenleg olcsóbb nyilaim vannak teszteltem,de szeretnék komolyabb szintre lépni.

Mivel nagy és erős kezem van,így egy hosszabb nehezebb nyilat szeretnék venni,olyan 23-25 grammost,és azon gondolkodtam hogy a kezemhez jobban feküdne a hordós kialakítású nyíl,mint pl amilyennel Taylor játszik,az a baj hogy azok ahogy néztem már nagyon drágák.

Én olyan 13-15 ezret szánnék a nyílra,a tábla már megvan.

Köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 4. 12:49
 1/1 anonim válasza:
A Winmau minőségi márka, de nekem az Unicorn vált be. Ez utóbbinak a "Purist" termékeit ajánlom, tehát olyan csomagot ami csak a nyíl törzsét tartalmazza és venni kell hozzá szárat meg tollat igény szerint. Az "előre elkészített" csili-vili komplett nyilakat a marketing miatt árulják mert az emberek "a színeset veszik meg". 15.000,- Ft-ért már nagyon jó nyilat tudsz összeállítani.
2017. febr. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!