Mivel tudnám magamat formában tartani, ha nincs időm?
Kondiztam egy fél évet, most végzek a sulival és ha minden jól megy munkába is állok minél hamarabb. De nekem akkor sem áll meg az élet sok tennivalóm van, pl focizok is, igaz csak amatőr szinten, mellette futok. Kellene valami mozgás ami nem sok időt vesz igénybe. Mert ha rendszeresen dolgozok és csak egy valamire van időm akkor a focit fogom választani a kondi helyett, nekem az a szerelmem. A célom nem az hogy jól nézzek ki, hanem az hogy ne nézzek ki sz*rul. Most vagyok 172 cm mellé 71-72 kg vagyok. Hízni nem akarok, de fogyni sem, viszont ahogy közelítek lassan a 25 höz egyre jobban vigyázni kell a kajával mert egy kicsi feljött a pocakomra.
Továbbá a másik célom, hogy jó legyen a derekam, a tartásom, van egy kis gerincferdülésem és emiatt van hogy fáj a hátam, derekam, térdem.
Tehát mint mondtam a cél nem az hogy úgy nézzek ki mint Arnold, hanem az hogy ne úgy mint Quasimodo.
Most még elégedett vagyok magammal, de lassan elérem azt a pontot/ kort, hogy törődni kell a szervezetemmel.
Nem értem mi a kérdés?
Leírtad,hogy a focit fogod választani és nem akarsz Arnold lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!