Hogyan kezdjek neki a mozgásnak sok év kihagyás után?
Az a problémám, hogy fel voltam mentve tesiből gimiben, így már évek óta nem sportoltam. Most hogy elkezdtem egyetemre járni, szintén nem építettem bele a napjaimba a mozgást, de sajnos nem is tudom hogyan kezdjek bele.
Picit izmosodni szeretnék, de leginkább az állóképességem fejleszteni.
Milyen gyakorlatokat javasoltok egy "kezdőnek"?
Előre is köszönöm!
19\L
Én is segíthetek mozogni xD. ..de viccet félretéve guggolás,minden reggel alapos bemelegítés,kis súlyos edzés,felülések,plank edzés,kocogás,tavasszal pedig jöhet a bicikli.
Attól hogy kezdő vagy csinálhatsz mindent,csak hagyj időt a regenerálódásra,fokozatosan növeld az intenzitást,a rendszerességben viszont ne ismerj mértéket! Minél többször mozogsz annál jobb lesz!Ne kíméld a tested és hamar növekszik majd az állóképességed.Ezt garantálom! Így működik a szervezet.Alkalmazkodik a terheléshez és többet bír majd el,vagyis növekszik az állóképessége.
Jó sportolást kívánok! :)) A világ legjobb tevékenysége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!