Lovagolni megtanulni nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
Pár évesen a gyereknek nincs még félelemérzete, de én most 29 éves fejjel szeretnék megtanulni lovagolni. Mennyire nehéz? Heti hány "órát" kell vennem? A drágább helyek, jobbak is? Mennyi idő alatt lehet megtanulni az alapokat? Egyáltalán akinek ebben tapasztalta van, légyszi írjon, hogy mire figyeljek!2010. máj. 3. 18:13
11/15 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok,és mêg csak 2x ültem lovon.Elsö az ápr.4.-én volt.A második az ma.Az elején alig mertem fol ulni ra. De ossze szedtem minden batorsagom..És már mennek a lépések,az ügetés és a vágta.. Szoval nem olyan nehéz megtanulni lovagolni.(nem lovardában,hanem az egyik ismerősömnel tanulok lovagolni.)És ugyebár futószáron.De van hogy meg kapon az egesz futoszarat es en iranyitom a lovat.csak annyit tudok mondani hogy csak akaraterő kell hozzá. Aki látni szeretné hogy hol tartok az irjon privit,es meg adom az fb nevem es lathatja a videomat ahol lovagolok ☺
12/15 anonim válasza:
Kedves Előző!
Ha meg tudod tenni, akkor küldj légyszi egy videót erre a címre : drpeti33@gmail.com
Mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy 2 alkalom után Te mit nevezel lovaglásnak, ill. vágtának...
Köszönöm!
13/15 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok 3 hónapja kezdtem a lovaglást és imádom. Az első órám pocsék volt mert nem tudtam semmit a lovakról/lovaglásról. De a szüleim biztattak, hogy elsőre senki se lesz profi és mentem lovagolni és nem bántam meg. A mai napig imádom. Nem rég kerültem le futószárról. Én heti 1-2 alkalommal járok. Először nehéz, nekem a könnyített ülés volt a legnehezebb, de mostmár abba is bele jöttem :) sok simert.
14/15 Sssaszem válasza:
Lovagolni megtanulni nehéz, akinek meg nincs érzéke, az megszívja a lovaglást. Szidhatja ezt a sportot, vagy lovagol, vagy vesz magának egy nagydíjas díjlovat és azon gyakorol.
15/15 anonim válasza:
Szia! Bocsi hogy most írok, remélem segítek. Nekem eddig 14 lovasórám volt. Lépésben, ügetésben már én vezetem a lovat. Viszont vágtában még futószáron. Persze ez helytől, ügyességtől függ. Én Adán Lovasvölgyben lovagolok 2 óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!