Hogyan kell bemelegíteni a spárgához?
Figyelt kérdés
A spárga nyújtása elött mindig bemelegítek,de amikor elkezdem elkezd fájni a combízületem...,
És az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet módszeresen bemelegíteni a combízületet???
A választ előre is köszönöm!😉
2016. dec. 11. 09:19
1/8 anonim 

válasza:

Mindenféle guggolással, ugrással.
2/8 anonim 

válasza:

Gondolom a combizulet fajas alatt azt erted, hogy huzodik mikor nyujtasz. Ez sajnos hozza tartozik, nem tudsz vele mit csinalni. Ha jol bemelegitettel es ugy is faj, akkor ez tenyleg az, hogy lazul az izuleted, es egyre jobban fog menni a sparga. Ha sokat gyakorolsz, elobb-utobb elmulik, mert eleg laza leszel.
3/8 anonim válasza:
szia! be kell MELEGÍTENI a nyújtás elött pl kocogással vagy ilyesmi. utána térdelj le és hajolj rá a lábadra és ismételd meg a másik labadnál is. mindedj hogy csak az egyiket szeretnéd lenyomni vagy a mésikat is MIND KETTŐRE NYÚJTANI KELL!!! utána menj spárgahelyzetbe CSAK az első lábadat hajlítsd be és rugózz, majd ha elérted a legméjebb pozíciót akkor tartsg meg, majd valamilyen emelvényről próbáld lenyomni. És ha nyújtás elött ÁTMOZGATOD AZ IZMAID AKKOR NEM MEREVEDIK BE A COMBIZMOD
4/8 A kérdező kommentje:
Hello,köszi mindenkinek,amugy nagyon beszogtam melegíteni,de mostantól ezeket is bele teszem
Bocsi lenne még egy kérdés: baj,ha valaki segít a spárga lenyújtásában?
2016. dec. 12. 06:52
6/8 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2016. dec. 13. 06:08
7/8 anonim 

válasza:

(Nem az 5-os vagyok) Ha arra gondolsz, hogy valaki lenyomja a csipodet, mert magadtol nem megy annyira, akkor persze, miert ne, de csak ovatosan. Nalunk edzesen (szertorna) az edzok allandoan ezt csinaltak, amig nem volt meg valamelyik spargank.
8/8 A kérdező kommentje:
Én is szertornára jártam!
Csak ott nem vettük komolyan!
Te amúgy hova jársz szertornára?
2016. dec. 14. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!