Diéta összeállítót/ellenőrzőt ismertek Budapesten ilyen edzéshez, fogyáshoz?
Sziasztok :)
Nagyon sokszor próbálkoztam azzal, hogy egyedül, segítség nélkül lefogyjak. Kalóriaszámlálással, éhezéssel, anyámkínjával. De rá kellett jönnöm, hogy nem megy.
Januártól szeretnék már egy olyan kész étrenddel indítani, ami tényleg működik és nem csak csalódok benne (mint a legutóbbi alkalommal, amikor 4 hónap alatt 4 kilót sikerült leadnom összesen :( )
Otthon szeretnék minden nap edzeni: 40 perc szobakerékpár és hasizomgéppel. Tudom, hogy ez nem sok, de a fizikai állóképességem ennyi jelenleg.
Tudnátok olyan embert ajánlani, akihez el tudok menni, segít összeállítani egy újfajta életmódot és időről-időre eljárhatok hozzá ellenőrzésre?
Szükségem lenne rendszeres támogatásra, amit a családomtól sajnos nem kapok meg és szerintem az előző próbálkozásaimnál a magamra maradás volt az egyik nagy probléma.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!