Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem megy a vágta?

Mit tegyek ha nem megy a vágta?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy futószáron vágtázom és jobb kézre megy meg minden de bal kézre nagyon nem megy ....

Veletek volt már ilyen ? mit kéne tennem hogy jó legyen mind 2 kézre ???

2010. máj. 1. 13:49
 1/4 anonim válasza:
Hagyjátok ezt a pózt, ami nem megy, nem kell erőltetni.
2010. máj. 1. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:

De igen is kell eröltetni!

Nem tudom pontosan, hogy hogy kell, nem szoktam vágtázni, de van valami ilyen, hogy ha be akarod ugratni, akkor hova teszed a lábad, azt hiszem a belső lábad a hevederhez, a másik hátra, vagyis mindig azt az oldalt a hevederhez amelyik lábát előre kéne rakja, és csípőből hajtod folyamatosan. Remélem tudtam segíteni:)

2010. dec. 28. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

fuu de szar futoszaro vagtazni:/

me gne voltal szabadban vagy palyan??

legyel hatarozottabb aloval, de amugy annak is kene segiteie aki tartja a futoszarat... bekee tartani egy hosszu placat hogy e forduljon be a lo... de te is iranyitsd...ha a lo nem erzi h hatarozott vagy akkor addig uralkodik ameddig csak akar....

csodor?

2010. dec. 28. 22:30
 4/4 A kérdező kommentje:

a ló megy rendesen csak én huppogok :S

már voltam pályán ahol lehetett egyenesen vágtázni ott jobban ment,de néha így is huppogok

2010. dec. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!