Mi a véleményetek erről a tömegnövelőröl?
Figyelt kérdés
Aki ismeri használta vagy ilysemi az légyszi írja a véleményét vagy hogy mennyire vált be.
2010. máj. 1. 01:08
1/11 anonim válasza:
Őszinte leszek: sz@r 8% fehérje vicc, annyi még a csokiskekszbe is van. Gondolom az olcsósága miatt nézted. Alacsony árkategóriába ami jó szerintem:
2/11 anonim válasza:
a hypermassnak is alacsony a fehérjéje..
ha már mass akkor volumass:)
3/11 A kérdező kommentje:
igazából én is tudom hogy nagyobb fehérjetartalom kéne :/ de hát a pénztárca nem engedi, úgyhogy ha tudtok kérlek javasoljatok mást ami jó illetve bevállt már nektek nincs havonta 14ezer forintom
2010. máj. 1. 20:18
4/11 anonim válasza:
25% a fehérjéje. Elhiszed, hogy tudom h legjobb tömegnővelő a volumass 35? de ha egyszer ilyen 8%os fehérje tartalmút linkelbe, hogy adjak neki olyan tanácsot, hogy vegye meg azt ami 2x annyiba kerül, valószinű az ember nem azért veszi meg a sz@rabbat mert az szerinte jobb, hanem arra van pénze.
5/11 anonim válasza:
ha nincs pénze vegyen szőlőcukrot whey proval... jobb,mint ezek a mass szarok
6/11 anonim válasza:
a szölöcukor az mire jo vagy mi köze van ezekhez??:O
7/11 A kérdező kommentje:
a szőlőcukor az színtiszta szénhidrát szóval 2kg szőlőcukor, 2kg színtiszta szénhidrát és gyorsan fel is szívódik
2010. máj. 6. 11:28
8/11 anonim válasza:
aham és attol akk rendesen lehet hizni....
:D
9/11 A kérdező kommentje:
csak vigyázz vele mert nagyon dobálhatja avércukorszintet :/
2010. máj. 7. 16:19
10/11 anonim válasza:
a szőlőcukor edzés után!!csakis kizárüólag akkor!!akkor kell a gyorsan felszívódó ch és akkor nem lesz vércukor probléma nem kell aggódni..
ne hogy azt higyjétek,hogy a tömegnövelőkben nincs..
inkább a maltodrextin van de dextróz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!