Ha fitness modell leszek mit kell nekem fizetni? És mit kell tudnom róla?
Figyelt kérdés
Kaptam egy felkérést, hogy menjek fitness modellnek. Nem sok mindent tudok róluk, de felkeltette az érdeklődésem ezért aki tud, írna róla pár dolgot?
Valamint nekem ez mennyibe fájna? heti 5 edzés lenne. Az edzőt nekem kell fizetnem? Vagy hasonló költségek vannak? Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 18. 13:28
1/2 anonim válasza:
Ezt csak az tuja megmondani akivel szerződni készülsz és abban a megállapodásban ezek is bele lesznek foglalva, ideális esetben tételesen, hogy kit milyen arányban terhel, illetve milyen jogai és kötelezettségei vannak mindkét félnek.
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg aki mondta ezt neked az pénz lát benned és az edző ismerősének akar valami zsírosabb munkát ami után gondolom leesik neki is valami a közvetítésért.Persze nincs ebben semmi rossz.Heti 5 edzés,edzésenként számolhatsz 3-5ezer forintot az edzőre,plusz a havi bérlet a terembe,az étrendre havonta 80-150ezer legalább,versenyfelkészítés,pózolni tanulás,nevezés versenyre kísérgetés pedig feláras szolgáltatások.Szóval a versenyzésből akinek pénze lesz az csakis az edző,meg a hetes zöldséges akiktől a húst meg a zöldségeket veszed.Cserébe lesznek rólad szép képek,videók és feltételezhetően lesz egy bombázó tested egy éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!