Szerimtetek mit tegyek ha boxolok és az összes ellenfelem magasabb nálam? Komolyan nem annyira rég kezdtem 5 hónapja de nem tudom mit kéne.
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 21:27
1/2 anonim válasza:
Használd ki! Gondoldd el: ő nekik a te esetedben a felső függesztő (váll) öv ál kézre. Neked ott van a has. Sokkal nagyobb előnyöd van.
Meg hát... kicsi a bors de erős (+jóból csak keveset adnak ☺)
2/2 anonim válasza:
Én minden héten verekszem nálam magasabb barátommal és tudom mit érzel. Boxszal nem is tudok neki ártani. Kung-fuval ezt jobban lehet kezelni. Igazából semmit nem tudok neked mondani, Boxszal én soha nem tudtam megközelíteni. Próbáld Tysonosan, hogy folyamatosan mozogsz, mélyen vagy és néha feljössz és odaversz neki, majd le és újra fel és másik oldal, a fejed nyomd a testéhez közel. A Box szabályain belül ezt lehet, én haverom ellen ilyet nem csinálhatok, mert nálunk nincsenek szabályok. :D Szóval engem lekönyökölne, mint a szél. De téged nem szabad, Box ellen ez nagyon jó technika lehet ott ringben. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!