Egy felnőtt férfinek mennyire megalázó, ha egy önvédelmi edzésen meg kell küzdenie egy 14 éves lánnyal, és az tökönrúgásal legyőzi végül?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 10:02
1/12 anonim válasza:
csak akkor lenne ciki ha nem tökönrugással, azért tökmindegy hogy ki rúg tökön, az mocskosul fáj
2/12 anonim válasza:
Ne röhögtess már, hogy egy tizenéves kislány lenyomott, legyen szó akármilyen küzdősportedzésről:)
Te aztán akkor akkor igazi felnőtt férfi lehetsz.
vagy netán ilyen újgenerációs, 50 kg vaságyastól, belőttsérós, egész nap a laptop előtt döglős,játékokkal játszós vagy?
Mert akkor megértem:)
3/12 anonim válasza:
Kockák nevében kikérem magamnak az általánosítást... köztünk is vannak testépítők...
4/12 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, akkor lenne ciki ha tökönrúgás nélkül győzne le :D
5/12 anonim válasza:
Többféle küzdősportot tanultam, de edzésen egyiken sem volt divat a tökönrúgás! Bárhol jártam, kimondottan vigyáztunk a nők melleire és a férfiak férfiasságára.
6/12 anonim válasza:
Milyen edzés az, ahol szabad tökön rúgni?? Ez nekem elég fura.
Egyébként nem ciki semmi sem. Edzésen mindenki egyenlő, mindenki ugyanolyan. Nem számít, hogy nő, férfi, fiatal, idősebb, szegény, gazdag, stb.
7/12 anonim válasza:
Bokszedzésen feleannyi idős, 14-15 éves cigánygyerekek levertek, ez van, edzeni és fejlődni mész, szóval félre kell tenni az egót és helyette alázatra van szükség, ha fejlődni akarsz.
8/12 anonim válasza:
Nem az. Am tökönrúgással legyőzni valakit gerinctelen dolog szerintem.
9/12 anonim válasza:
Gondolom véletlenül lecsúszott a rúgás, nincs ebben semmi ciki. Szuszpenzort azért máskor vegyél bunyó előtt.
10/12 anonim válasza:
Szerintem sokan minden pénzt megadnának érte, hogy a helyedben legyenek.
Nekem is tetszene, de csak akkor ha 14 éves fiú rúgna tökön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!