Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri hucul lovat venni?

Megéri hucul lovat venni?

Figyelt kérdés
hagyományőrzési célra kellene, mivel őseink lovaira szerintem a hucul hasonlít a legjobban. viszont és 185 cm magas vagyok, 80 kg nem tudom hogy nem mutatnék e szánalmasan egy 145-150 cm marmagas lovon, meg ugye a felszerelés meg én együtt van vagy 90 kg és akkor sokat nem számoltam, nem ismerem a fajtát, sok neki 90-100 kg? milyen természetű lovak?

2016. nov. 6. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:

ha újranézed clint eastwood dollár trilógiáját,akkor láthatod,hogy szinte soha nem lovon,hanem öszvéren lovagol.

neki nem volt ciki az öszvér,sőt ki is állt egyszer az öszvér jogaiért-

[link]

2016. nov. 6. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
A hucul nagyon szívós lo, de azért mert elbír, attól meg nem jo neki. Azon kívül ugy festesz majd rajta, mint majom a köszörűkövön. Fontos h lo es lovasanak testaranyai megfeleljenek egymásnak.
2016. nov. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!