Cigányként menjek olyan MMA edzésre, ahol rasszisták edzenek?
Figyelt kérdés
A városban nincs más lehetőség.2016. nov. 4. 14:48
11/16 anonim 

válasza:

A nácik is a barátjukká tudnak fogadni egy cigust ha rendesen viselkedik. Menj le edzeni és viselkedj rendesen. Nem hiszem, hogy Kótai Misit, Papp Lacit kinézték volna mert cigány.
12/16 anonim 

válasza:

Szerintem ne menj.De csak akkor ne menj ha valóban rasszisták.
13/16 anonim 

válasza:

Menjél ha keménynek tartod magad. Minden magyar aki elkezdi a bokszot például felteszi magának ezt a kérdést, mivel minden boxklub tele van cigányokkal, akik kipécéznek, beszólogatnak, kiközösítenek azért mert magyar vagy. Ki kell vívnod a tiszteletüket azzal hogy nem félsz tőlük, keményen visszab.szol nekik kesztyűzésnél. Iszonyat milyen okádék módon tudnak viselkedni még ezek után is, most legalább kicsit átérezheted mit él meg kb minden magyar aki küzdősportolni kezd.
14/16 anonim válasza:
Ne félj 2éve kezdtem .
Rasszistáktól miért félsz ?
Jó véresre kell szedni őket és kés.
Versenyekre járok és jó érzem magam .
Ne hagyd magad pl te üss elősször mutasd meg mit tudsz.
Ha jó vagy benne és elversz mindenkit nem fognak belédkötni .
.......
CSAK MERT NEM SZÉGYELEM !!! 14/F Európai néger ;) :D
15/16 A kérdező kommentje:
:)
2016. nov. 8. 22:34
16/16 anonim válasza:
Nyugodtan menj. Ezen én is sokat gondoltam hogy mennyek vagy ne, azért mert más vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!