Hahó! Valakit érdekli még a Jumpstyle?
Figyelt kérdés
Tudom, 14 éve kezdődött és az utolsó általam ismert esemény 1 éve fejeződött be a Jumpstyle iránt való érdeklődés. De én még mindíg megszállot vagyok. Ez a kérdést azért raktam ki, hogy megtudjam, hogy létezik e még olyan ember vagy közösség aki még ismeri és szereti ezt. Egyedül érzem magamat...2016. nov. 2. 19:15
1/7 anonim válasza:
Üdvözöllek.
Én speciel nemrég kezdtem el tanulni. Vannak még jumperek a világban. ^^
2/7 A kérdező kommentje:
Hurrá! Jó tudni az "elvtársakról". Tudsz ilyen Jumper csoportokról?
2016. nov. 17. 18:11
3/7 anonim válasza:
Magyarországon legfeljebb még művelik néhányan a régebbi arcok közül, viszont különösebben szervezett dologról nem tudok. Irgalmatlanul örülnék, ha létezne még ilyen közösség, de a mostani helyzetből ítélve nem valószínű, hogy ez az egész újra fog éledni. ._.
4/7 A kérdező kommentje:
:(
2016. dec. 2. 16:36
5/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem pl nagyon tetszik és meg szeretném tanulni, szóval van még remény
6/7 Eckl Bleiseo Bence válasza:
bármint nagyon is van
7/7 Eckl Bleiseo Bence válasza:
bármint nagyon is van érdekel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!