Hogyan kell edzéstervet csinálni? Hol található jó boxterem?
Sziasztok !
A minap találtam rá és olvastam el az összescikket az edzesterv.com oldalról.
Sok jó tanács van benne, de mégis milyen edzéstervet csináljak magamnak ha leginkább izömtömeget szeretnék elérni ?
Heti 3alkalommal tudnék lejárni.
A másik kérdésem pedig, hogy mostanában kezdtem el komolyabban foglalkozni a thaibox, boxxal.
Hol található normális ökölvívó terem ahol nincs sok cigány ?
A Fáy utcai Vasas du.i Hobbista edzésén nincs.Hobbista=nem indúl versenyen.Meg az drága is nekik.
Ha meg tömeget akarsz növelni,az étrenden változtass.Szerintem a gyúrás,kinézet 80%ban a kaján múlik nem az edzésterven.
Ha heti 3xjársz,akkor izomcsoportonként 1 gyakorlat a javaslatom.3x8.
Pár kérdés:
Mennyibe kerül a havi bérlet a vasasba ?
Rendesen foglalkoznak a hobbistákkal ?
Van zárható szekrény ?
Első vok.
Kb 4 éve jártam a vasasba.Vagy 6,vagy 8 ezer volt nem emlékszem.Viszont 5xmehetsz.
A hobbistákat a boxedzők nem tisztelik úgy,mint a versenyzőket.Én egy héten egyszer kiköveteltem a külön foglalkozást.Ha nem szólsz letojnak.
Jártam a BBK ba is.Ott mindenki kokeró volt,viszont sokat foglalkoztak velem,ott tanúltam a legtöbbet.
A szekrény szerintem nem zárható,kihoztuk a padokra a táskát,de azóta lehet,hogy már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!