Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a rúdtáncról?

Mit gondoltok a rúdtáncról?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és el kéne kezdenem egy rendszeres sportot. A rúdtánc mint sport eléggé tetszik, szerintem elég jól formában is tartana, csak félek felvetni a szüleimnek, (később barátaimnak) hogy mit szólnának hozzá, mármint hogy az ilyen r***ncos meg ilyesmi. Ti mit gondoltok erről? Természetesen nem bárokban akarom majd kamatoztatni, sőt sehol, csak egy sportot akarnék, ami formában tart, mert a mostani súlyommal (165/59) nem vagyok megelégedve. Aki rúdtáncol, mi a véleménye, mennyire nehéz? Előre is köszi.

2016. okt. 25. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
ez úgy működik, hogy súlyzós edzés után jól néz ki, és utána kipróbálja a rúdtáncot.
2016. okt. 25. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
amig nem bárban akarsz rúdtáncolni addig semmi gond vele szerintem.
2016. okt. 25. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval most, hogy van rajtam kis felesleg, ne is vágjak bele, előtte adjam le és utána? Vagy erősödjek inkább?
2016. okt. 25. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
7%

először menj ki kondiparkba edzeni,megszerezni az alapokat a rúdtánchoz,nézzél a street workoutról videókat,edzésterveket.

pl https://www.youtube.com/watch?v=tdp2Us7NOso

rúdfitneszes csajok szoktak járni kondiparkba mert azért nem mindenkinek telik heti 5x2000 forintos rúdfitnesz edzésre járnia.

és nehéz mint az állat,mert nem elég nagyon erősnek lenni hozzá,még szépen és nőiesen is kell kivitelezni.

2016. okt. 26. 00:53
 5/6 pörölycápa ***** válasza:

Én rúdtáncolok, és imádom! Remek sport, tele kihívásokkal. Ha érdekel, próbáld ki és meglátod, hogy tényleg tetszik-e, általában 3-4 óra után úgyis kiderül hogy megvan-e hozzá a kellő motivációd, hogy csináld. Nehéz, sokszor eléggé fájdalmas tud lenni, szóval erre érdemes lelkileg felkészülni, de számomra meglepően gyorsan lehet fejlődni benne. Nem kell erősnek lenni hozzá hogy elkezdd (persze segít ha valaki már eleve erős) időközben megerősödsz majd.

Ha van kérdésed írj nyugodtan :)

23L

2016. nov. 18. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Neeeem kell alap a rúdtanchoz. :D Pont az a lényege, hogy úgy van felépítve, hogy az is elkezdhesse aki nulláról indul. Szerintem a szüleidnek meg úgy tudod bevezetni, hogy ez teljesen mas mint a sztriptíz, ez egy komoly nemzetközileg elismert sport, vannak világversenyek is. Meg magyarazd el nekik, hogy milyen komolyfizikai munka, estleg mutogass bekik videókat. Ha pedig nagyon csőlátásúak, akkor ne is úgy vezesd be, hogy rúdtáncolni akarsz, hanem hogy pole fitness!!!! :D Amúgy nagyon megéri, én imadom, neked meg szurkolok :)
2017. jan. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!